Healing Touch

Een massage is een helend kado voor jezelf. De massages zijn holistisch, intuïtief en volledig afgestemd op jou; van de olie & etherische geurfrequenties tot de meditaties en de massagetechnieken.

De massages worden gegeven door Inge: Mijn inspiratie & ervaring komt uit verschillende richtingen; Reiki, (Siberische) orgaanmassage, Thai Massage, honingmassage, shamanistische rituelen & Taoïstische massage.

De mogelijkheden zijn eindeloos en laat ik voor de meeste sessies het liefst over aan het moment. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden:

Intuïtieve ontspanningsmassage & Lomi Lomi massage

Een heerlijke full body massage met aromatische olie die je in een diepe ontspanning brengt en een boost is voor je vitaliteit. Van diepte massage tot zachte aanrakingen.

De Hawaïaanse Lomi Lomi massage is als de golven van de oceaan, kabbelende beekjes en zachte watervallen. Stress spoelt van je af en je voelt je als herboren! Je wordt gemasseerd met warme kokosolie.

Orgaanmassage

Een massage volledig gericht op het ontspannen van de organen. Bij stress en vermoeidheid, bij klachten aan de nieren, als detox voor lever en gal en darmen is dit een eeuwenoude helingstherapie, overgebracht door de Siberische Sjamaan Ahamkara.

Honingmassage

Een honingmassage werkt als een bindweefsel massage. Het is zeer effectief bij stress, bij spanning in de rug, als orgaanmassage en werkt aardend. Je komt terug in je lichaam, je huid wordt gevoed en je energie gaat weer stromen. Het kan pijnlijk zijn. En achter iedere pijn zit de opluchting. Deze massage kan goed gecombineerd worden met de orgaanmassage.

Holistic Healing

Deze massage kun je zien als een coachingssessie. We gaan in gesprek met het lichaam en vanuit daar naar de diepere lagen van jezelf. Alles is mogelijk; massage, aangevuld met meditaties, ademtechnieken, Taoïstische massage, trancemeditatie en coaching.

Een helende ervaring van een dieper contact met je innerlijke tempel, het ontwaken van sensualiteit, openheid, ontvankelijkheid en plezier.

4 handen Yin Yang massage

Deze massage moedigt je aan tot overgave, een massage waarin je volledig mag ontvangen. Een sensuele ervaring die je energie laat stromen, de geest kalmeert en het mannelijk / vrouwelijk balanceert. Deze massage is beperkt mogelijk.

Wat was het fijn om door jullie beiden aangeraakt te worden en om dmv ademhaling tegelijkertijd meegenomen te worden op een reis door mijn lichaam en daarbuiten. Wauw! Euforisch én geaard tegelijk.
De combinatie van mannelijk en vrouwelijk in aanraking en in energie was heel fijn! Mijn lichaam tintelt opnieuw, alleen al bij de gedachte eraan. Dank voor wat jullie in mij los hebben gemaakt. Nooit eerder heb ik mij zo gevoeld ❤️.
Ook de dag erna voelde ontspannen en gecenterd.

Prijzen

Ontspanningsmassage ~ Orgaanmassage ~ Honingmassage & combinatie

60 min (totale sessie tijd ongeveer 75 min) € 60,-          

Holistic Healing ~ 4 handen Yin Yang massage

75 min (totale sessietijd ongeveer 90 min) € 75,-           

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Happy News

Binnenkort

Geen komend evenement!