Happy Yoga, gevestigd aan Oosterhamriklaan 261A te Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Happy Yoga verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en / of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • voor en achternaam
  • geboortedatum
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • gegevens over jouw activiteiten op onze website

Bijzondere en / of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Happy Yoga verwerkt de volgende bijzondere en / of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • gegevens over je gezondheid die je verstrekt
  • gegevens over je welzijn die je verstrekt naar aanleiding van coachingsgesprekken

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Happy Yoga verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • het afhandelen van jouw betaling
  • verzenden van onze nieuwsbrief
  • je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Hoe lang we je persoonsgegevens bewaren

Happy Yoga bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Naast de wettelijke bewaar termijnen zullen wij overige persoonsgegevens bewaren voor verwerking tijdens de duur van jouw afname van onze diensten. We zullen je e-mailadres opslaan voor het verzenden van de nieuwsbrief zolang je aangemeld bent. Je kunt je aanmelding annuleren door je af te melden in de klantomgeving op de website.

Delen van persoonsgegevens met derden

Happy Yoga verstrekt uitsluitend aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Jouw persoonsgegevens staan alleen in beveiligde documenten op een beveiligde computer en zijn uitsluitend toegankelijk voor bevoegde medewerkers van Happy Yoga.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Happy Yoga gebruikt alleen technische en functionele cookies en analystische cookies die geen inbreuk maken op je pricacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
We gebruiken Google Analytics- cookies en hebben een bewerkingsovereenkomst met Google gesloten. We hebben het laatste octet van het IP adres gemaskeerd en ‘gegevens delen’ uitgezet. We maken geen gebruik van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Happy Yoga. Je hebt tevens het recht op gegevens overdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander door jou genoemde organisatie te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking sturen naar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van identiteitsbewijs met verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de MRZ (machine readable zone), paspoort / identiteitsnummer en BSN zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op jouw verzoek.

Happy Yoga wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Happy Yoga neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om verlies, misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Happy News