GarmtIk herinner me dat ik als puber een armband met het OM-teken erop kreeg, dat fascineerde me en ben toen Sittharta van Herman Hesse gaan lezen. Ik kon de lessen van Gautama de Boedha maar moeilijk in mijn puberleven inpassen, net als de yogalessen die ik een paar jaar later volgde. Pas toen ik in 1996 op reis ging naar India via Griekenland en Turkije, ontmoette ik een oudere Asthanga yogaleraar, die ons yogales op het strand gaf. Vanaf toen werd mijn reisdoel: Yoga. In India heb ik van Risikesh, Varanasi, Goa tot Mysore veel interessante yogaleraren getroffen en sommige zoek ik nog graag op. In de laatste 15 jaar heb ik naast veel reizen, verschillende yoga lessen/workshops en enkele Vipassana retreats ook andere dingen gedaan. Maar de liefde voor yoga blijft onvoorwaardelijk mijn leven verrijken."

Opleiding

Ik volgde de yoga opleiding Flow & Vinyasa van Johan Noorloos en Marcel van de Vis Heil en Anad Geizer en deed verschillende teacher traingen bij onderandere David Swenson ,Nicole Decov, Rolf Naujokat. Wanneer ik kan volg ik lessen en workshops van andere docenten om mijn kennis te verbreden en me te inspireren. Ik volgde in 2013 de Anusara Immersion bij Jayendra Hanley.

Passie/Hobby's

Yoga in de natuur, Atlantische Oceaan, lezen, snowboarden.

"Ik deel graag mijn enthousiasme in het ontdekken van het lichaam, het ruimte creëren om te Zijn en stapje voor stapje dichter te komen bij bewust Zijn, de essentie."

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Happy News

Binnenkort

Geen komend evenement!