Yoga Nidra

 Registratie gesloten
 
12
Categorie
Workshops
Datum
5 mei 2019 19:30
'De stem van mij hart spreekt als ik luister met de oren van de ziel. Ik open mijn zintuigen en ontvang met heel mijn wezen. Ik verwonder mij over het mysterie en koester' 

Yoga Nidra betekent letterlijk de slaap met bewustzijn. Het verwijst naar een staat van diepe ontspanning waarbij de geest helder en ontvankelijk is. Behalve dat een uur Yoga Nidra net zoveel ontspanning geeft als 4 uur slaap is het een techniek die meer beoogt: de vereniging met jezelf. 

Wanneer het lichaam rust in volledig aanwezig zijn zonder alle afweermechanismen die we opgebouwd hebben, komen we in contact met de stem die ons wil leiden naar zelfrealisatie. Naar dat wat we ten diepste verlangen van het leven. Die wijsheid zit al in je. Het pad naar die wijsheid gaat over openen. Het ontsluieren van de banden die je vasthouden, ontdekken wat je voedt en ondersteunt en over het stevig staan op beide benen en vertrouwen, over stil worden en ontspannen. Wanneer we onszelf ruimte geven om te zijn, zijn we in staat het fluisteren van het hart te horen. 

Daarnaast zijn we in deze staat van ontspanning extreem ontvankelijk voor suggestie. Iedere gedachte valt weerstandsloos in de open handen. Wat wil jij uitnodigen in je leven? 

De nieuwe maan van het Ontwaken staat aan de hemel en de lente is in haar volle kracht. Een prachtig moment om je passies na te streven! De manifestatie begint in de geest met het besluit of de affirmatie, de uitnodiging voor lichaam & geest. 

Zondag 5 mei 19.30 - 22.00 uur (de deur is open vanaf 19 uur)

Bijdrage: les van de kaart + 15,- / niet-leden 25,-

 

 

 
 

Alle datums

  • 5 mei 2019 19:30