Yoga Nidra New Moon Ritual

 Registratie gesloten
 
12
Categorie
Yoga Extra
Datum
11 feb 2018 19:30
Aantal beschikbare stoelen
20
Beschikbare stoelen
8

Yoga Nidra wordt ook wel 'yogic sleep' genoemd of een slaap met bewustzijn. Het is unieke techniek die een diepe ontspanning brengt, het zenuwstelsel kalmeert en een helderheid van geest geeft die te vergelijken is met de meditatieve staat. Het bewustzijn functioneert op een dieper niveau waardoor Yoga Nidra het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.We starten de avond met yoga, dans en ademtechnieken. Zo kunnen we loslaten, energie offeren, de zintuigen terugtrekken en het lichaam openen om de boodschappen te ontvangen uit het onderbewustzijn. De Yoga Nidra start wanneer we open en ontvankelijk zijn.

De nieuwe maan van 15 februari staat in het teken van zuivering en diepgang. De natuur zuivert zichzelf, alles dat eenjarig was of zwak wordt verteerd. Het nieuwe leven ligt te wachten op het terugkomende licht. Het is de tijd om je voornemens nog eens onder de loep te nemen, klopt het nog? Zijn er verlangens bijgekomen? Dit is de tijd om helderheid te krijgen in je diepste verlangens en onderscheid te maken tussen hoofddoelen en bijdoelen. De Yoga Nidra geeft je ruimte om te kijken met een open en heldere blik.

In Yoga Nidra ben je ongeveer 45 minuten in een ontspannende, liggende houding. Door het roteren van het bewustzijn door het lichaam zal het steeds dieper gaan ontspannen, emoties kunnen kalmeren en het gevoel wordt sterker. Door visualisaties triggeren we het onderbewustzijn welke vrij zal kunnen spreken in het klankbad dat volgt.

Yoga Nidra is een boost voor je immuunsysteem; 1 uur Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap!

Zondag 11 februari 19.30 - 22.00 uur

Bijdrage les van kaart + 10,-

Voor deelnemers die geen lid zijn van Happy Yoga is deze les 20 euro.

Opgave vóór 5 februari, minimaal 10 deelnemers

 
 

Alle datums

  • 11 feb 2018 19:30