Tension & Trauma Release Exercise

Categorie
Workshops
Datum
21 apr 2019 14:00
Locatie
Happy Yoga
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je stress in je lichaam?

Oude of nieuwe stress?
Lukt het je niet om het los te laten?
Te ontspannen?
Doet je lichaam pijn van de hoge spierspanning?
Slaap je slecht?
Haal je oppervlakkig adem?
Heb je rsi?
Ben je depressief?
Heb je een PTSS?
Een burn-out?
Een chronische aandoening?

Deze middag leer je een gemakkelijk leerbare techniek waardoor je jouw stroom weer op gang brengt en je gemakkelijk in je lichaam zakt. Hierna kun je een diepe ontspanning verwelkomen. Maak hierom geen afspraken voor de rest van de dag/avond en drink de rest vd dag geen alcohol.

Tension & Trauma Release Exercise zijn een serie oefeningen waarbij we leren om vanuit het onbewuste zenuwstelsel spanning los te laten. Dieren doen dit automatisch door na een shock de spanning los te trillen. De shaking methode zoals Osho toepaste is hier ook op gebaseerd.

Opgeslagen spanning en bodystress kun je vrijelijk loslaten waardoor energie weer meer stroomt en je neurologisch systeem ontspant.
Deze avond leer je dat onder begeleiding waarna je het vanaf dan zelf kunt doen, zonder begeleiding. Zeer krachtig.

Wanneer: zondag 21 april 2019, 14uur - 17uur


Bijdrage: € 45,- cash of + btw voor factuur.


Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Trek kleding aan waarin je je vrij kunt bewegen en breng je waterfles mee.

Wellicht ten overvloede maar tijdens TRE hoef je niet te werken met je trauma's. Je Bent en Blijft in het NU. Dat is tenslotte het enige wat er is.

TRE is gericht op weer lekker in je vel komen en het weer laten stromen van vastgezette energie. Het is niet gericht op heling simpelweg omdat in mijn waarheid traumas niet geheeld kunnen worden. Je bent immers niet stuk. Het is wel zo dat nare gebeurtenissen ervoor zorgen dat je het contact met je lichaam verliest en dat je je neurologisch systeem onder hoogspanning zet. TRE pakt beide belemmeringen effectief aan. Daarnaast vergroot je je bewustzijn in je lichaam en de lichamelijke processen en oefen je overgave. ❤

De psoas spier ontspant tijdens deze oefeningen. Dat is tevens een reden van succes!

 

 

 
 

Alle datums

  • 21 apr 2019 14:00

Agenda