Treat Yourself- Sensualista One Day Retreat

 Registratie gesloten
Categorie
Workshops
Datum
10 mei 2018 11:00

ONE DAY – TREAT YOURSELF – LIVING HEAVEN ON EARTH – SENSUALISTA DAY

De lente is de tijd van mogelijkheden, dromen, creatie, nieuwe paden. Om in deze creatieve flow te komen en je verlangens te realiseren, hebben we rust en ruimte nodig om onszelf te voelen. Goed in je vel zitten, letterlijk en figuurlijk, in body & mind. Als we zo in verbinding komen met dat wat er in de natuur nu aanwezig is, groei, creatie en de bruisende energie, dan zullen ook onze dromen groeien en tot bloei kunnen komen.

En dit is waar de TREAT YOURSELF – LIVING HEAVEN ON EARTH – dag over gaat: alignment van lichaam en geest. Het is bewezen dat wanneer vrouwen samen zijn, het belangrijkste systeem in het lichaam, het endocriene stelsel, hormonen produceert die een gelukzalig gevoel geven, verzachten, harmoniseren, de mind openen en de creatieve geest triggeren. En energie trekt energie aan!

Dus, mooie vrouw, ben je toe aan een dag ontspanning, plezier, zachtheid en overvloed? Wil je jouw uitstraling glans geven om meer van dit alles aan te trekken?

Let's eat some glitter to shine!

Wat deze dag voor jou in petto heeft:

Harmoniserende en vitaliserende oefeningen voor lichaam en geest, yoga, meditaties, dans...
Vurrukkullukke en energieboostende hapjes en drankjes
Massage
Inspiratie
Tips en trucs om te integreren in je dagelijkse leven
En.... wat jij maar te delen hebt uit jouw magische box :)

 

Angeline (Kruiden Enzo) komt op deze dag ons vertellen over de Yoni Steam en de wonderen uit de natuur die je kunnen ondersteunen om je lichaam vitaal en energiek te houden. En we gaan ons eigen kruidenmengsel maken om mee te nemen naar huis.

Donderdag 10 mei van 11 – 17 uur
Kosten: 50 euro, inclusief alle treats & uitgebreide, vegetarische lunch & yoni steam

 

Wat neem je mee:
je dromen en verlangens
een sarong of handdoek
iets dat je wilt delen met je sisters, je favoriete treat for yourself. Dat kan iets zijn om te proeven, een talent dat je wilt delen, je favoriete oefening, visualisatie...

 

Namaste,

Inge

 

 
 

Alle datums

  • 10 mei 2018 11:00

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30