fullsizerenderDoor Yoga ben ik het leven pas echt gaan ervaren. Het heeft me geopend en in contact gebracht met datgene waar het in het leven werkelijk om gaat. Wat de ware essentie van ons bestaan is. Waarin lichaam en geest elkaar ondersteunen en versterken.

Inspiratiebron

Het effect van de juiste uitvoering van de fysieke houdingen zijn voor mij een grote inspiratiebron.

Critical Alignment biedt mij hiervoor de kennis en de mogelijkheden. Het is een bijzonder effectieve manier om lichaam en geest van spanning te bevrijden. Op deze manier creëer je een open bewustzijn.

Lessen

Mijn lessen zijn gevarieerd. Een combinatie van adem en  ontspanningsoefeningen en een professionele begeleiding bij de technische uitvoering van de asanas.

Ik begeleid mensen met fysieke, aan de wervelkolom gerelateerde klachten, mensen met een burnout en individuele zwangerschap begeleiding. Voor informatie en het boeken van therapeutische sessies kun je contact met me opnemen en dan kijk ik graag met je verder.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
22
23
25
31

Happy News

Binnenkort

Vakantieprogramma

Het lesrooster komt te vervallen tussen 24 december en 7 januari! In plaats daarvan is er een vakantieprogramma is, zie agenda

Houd er rekening mee dat je je dient te registreren voor alle lessen die op de agenda staan.